02 03 byCRM: Tid til Fornyelse 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Tid til Fornyelse

34
Nytåret er passeret, og vi er i byCRM godt på vej ind i det nye år!

Det nye års kommen har for os i byCRM betydet en velkommen mulighed for fornyelse! Ikke fornyelse i vores tilgang til stilsikkert og komfortabelt modetøj - den bane ligger fast.
Nej, vores fornyelse består i øget fokus på det ekstra tilbehør, som kan få tøjet til at sprudle endnu mere, og passe til enhver anledning.

Vi har udvagt en masse lækre accessories, som kan sætte den famøse prik over i'et og fuldende et sæt med enkelte tiltag. Det er dermed vores intention, at give vores kære kunder mulighed for at samle det fuldendte sæt hos os, så det passer til enhver lejlighed.
Derfor er vores selskabsafdeling gennemgået en forvandling! Vi har naturligvis stadig fokus på eksklusive selskabskjoler, og har udvidet denne afdeling med nye smukke kreationer.
Men nu rummer denne afdeling ligeledes smukke smykker, elegante tørklæder, rå og rafinerede lædertasker og de ekstra små ting, som fuldender et stilfuldt udtryk.

Med denne tid til fornyelse kommer naturligvis også vores nye collection, som ruller ind af dørene i disse dage! Den rummer alt fra silkekjoler, tüllskørter, catsuits og læderbukser i de smukkeste afstemte nuancer.

Etiketter:

35 36 37 38