02 03 byCRM: Styling a la byCRM- giv garderoben et twist! 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Styling a la byCRM- giv garderoben et twist!

34
Når man søger, at style sig til et bestemt look, er det ofte de små detaljer, som får alle elementer til at gå op i en højere enhed!

Der er ingen grund til at styrte ud for at forny garderoben fra ende til anden, hver gang du ønsker et nyt look. Fidusen ligger i, at gå efter lækre og holdbare basisvarer, som ikke låser dig fast til en bestemt udtryk. Dvs. at det er en idé at holde sig til rene farver og smukke snit. Gør man det, er det meget lettere, at sætte det rette tilbehør til for, at ændre hele udtrykket til, så det rammer dit humør den pågældende dag.

Er basistøjet roligt, er det eksempelvis super let, at sætte en rå læderfrakke, råt tørklæde og rå sko til, for at få mere kant på attituden. Samtidig vil det samme basistøj kunne styles til et mere feminint og måske romantisk look ved brug af tilbehør i feminine farver og mønstre. Desuden er stilrent basistøj altid nemmest at sætte sammen på kryds og tvært. Er det grundlæggende lærred roligt og simpelt, kan man gå amok med tilbehøret!
Dog vil det altid give garderoben et pift med et farverigt islæt, men går der for meget Anne Marie Helger i den, kan det blive et forvirret rod. Storspraglet tøj er heller ikke altid lige venligt ved figuren, så der er mange gode grunde til at gå efter det enkle visuelle look.

I byCRM er alt vores tøj lavet efter at få figuren frem på den bedst mulige måde, og vi lægger vores fokus på form og snit frem for at overdekorere tøjet med print og perler.

I butikken har vi masser af tøj med lækre snit i afstemte toner, og vi har desuden masser af smukke tørklæder, bælter,  tasker, sko og smykker, som kan supplere outfittet til det helt rigtige look!


Har du brug for vejledning og tips til hvordan du kan style din egen garderobe, er du altid velkommen til at kigge ind og se, om vi kan kaste et friskt pust over garderoben!

Etiketter:

35 36 37 38