02 03 byCRM: Tryllekjole - 30 kjoler i én! 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Tryllekjole - 30 kjoler i én!

34
I tråd med byCRM’s generelle visioner for smukt funktionelt og fleksibelt tøj, er det uundgåeligt, at nævne vores fantastiske kjole: den model vi kalder Gausti.

Denne model er skabt i det lækreste elastiske materiale med tungt fald, som fremskynder smukke draperinger i stoffet. Glansen i materialet fanger lyset og skaber nuanceforskelle i overfladen således, at der lægger sig mørke toner i draperingerne og i faldet på kjolen, samtidig med at andre flader lyser helt op.

Kjolens struktur er opbygget af en basisform, hvorfra 2 lange bånd er vedhæftet. Det er disse bånd som skaber kjolens udtryk og form. Båndene bindes forskelligt alt efter om man ønsker ærme i kjolen, om man vil have halterneck-udskæring eller måske mere over i en græsk gudinde-inspireret styling.

Uanset hvilken kropstype eller størrelse man er, vil denne kjole altid fremhæve de bedste træk ved figuren. Barmen kan fremhæves eller nedtones, alt efter hvilken udskæring man vælger, og ligeledes bliver taljen flot skåret, samtidig med at kjolen falder helt let over hofterne.

Fleksibiliteten og elasticiteten i materialet gør, at kjolen er utrolig behagelig at have på, og at man kan bevæge sig ubesværet, trække vejret frit og spise en god middag, uden at skulle være bekymret for at maven viser sig.

Det er alt i alt en skøn multifunktionel kjole, som kan styles til enhver lejlighed, og som er fantastisk komfortabel at have på!

Etiketter:

35 36 37 38