02 03 byCRM: Skønne multifunktionelle Festkjoler & Selskabskjoler med respekt for figuren! 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Skønne multifunktionelle Festkjoler & Selskabskjoler med respekt for figuren!

34
I tråd med byCRM´s principper, sætter vi en stor ære i at opfylde kundens ønsker, hvad angår både stil og pasform. Derfor producerer vi vores styles i materialer, som på den ene eller anden måde, gør noget godt for figuren og gør det muligt, at style kjolen op eller ned til enhver given lejlighed.. Nogle af vores styles er, som den nedenfor viste kjole (Robe Versaille), fremstillet i materialet tüll-stetch , hvilket giver os mulighed for at arbejde med stoffet. Så hvad enten det er hofter, der skal fremhæves, eller en topmave der skal skjules, så er der mulighed for, at fremhæve den enkelte persons potentiale og få materialet til at slappe af over andre områder. 

Nedenfor er vist 6 forskellige varianter at style "Robe Versaille" ... Robe Versaille er en selskabskjole, som er enkel og kan styles op til galla, uden at blive marengs agtig.  Igen kan denne kjole, ved at binde en knude ved taljen og sætte et mere casual tørklæde og lange støvler til,  tones ned til en mere casual stil.  

(1)Vigtigt med denne kjole i dette materiale er, at man aldrig strækker materialet helt ud, da dette ikke gør noget godt for nogen..  Istedet skal man drapere den skønne tüll stretch op, så man får de bløde kurver frem.. For at style "Robe Versaille" som billed 1. tager man armen igennem det ene ærmegab, i den anden side tager man ikke armen igennem ærmegabet. kjolen kommer også med et lille tyndt ærme og hvis dette er tilfældet, trækker du ærmet ind, så det ligger langs rykken, så det evt. kan følge lukningen til den stropløse bh.. Da ærmet er så tyndt/fint og det er i tüll stretch, kan det ikke ses og det mærkes heller ikke.. 

(2)Der sættes et læderbælte til og ærmerne er trukket op, så de er skjult af den store krave, som ligger ud over skulderne.. 

(3)Foroven ved skuldrene er der i hver side en bred strop, som er vist på billed 4 .. Her på billed 3 er stropperne imidlertid skubbet ud over skulderen, da vi jo har den skønne stretch.. selvom stroppen er skubbet væk, behøver man ikke at føle sig helt bar, som i dette tilfælde hvor kraven istedet er skubbet lidt op.. For at give lidt ekstra til looket, har hun fået en fascinator på lavet af fjer.. fascinatoren kommer med en klemme og kunne også anbringes ved kraven i den ene side, eller hvis man satte det på et bånd og bandt det rundt ved taljen..

(4)Her er de brede stropper tydelige foroven.. Det lille ærme kigger frem under den brede krave, som ligger ud over skuldrene.. Der er bundet en knude lidt under taljen, i den ene side, som ud over at give en smuk drapering over maven også gør kjolen kortere..

(5)Kjoler i dette tüll stretch materiale kan gøres kortere enten ved at drapere det eller ved at binde en knude, som vist på billedet. Knuden giver nogle draperinger, som falder smukt over maven, så man ikke behøver at holde vejeret en hel aften.. Hvis man istedet nøjes med at drapere materialet op, er det vigtigt, at man draperer såvel yderlag(tüll stretch) som inderlag(jersy), så man får de bløde kurver..

(6)Her er kjolen vist en tand mere casual med et tørklæde, som er viklet ind i den store krave og med et læderbælte.. Hertil kunne sættes en grovere strik og lange støvler.

Etiketter:

35 36 37 38