02 03 byCRM: Hvordan man får det skønne materiale tüll til at arbejde med figuren - stretch! 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Hvordan man får det skønne materiale tüll til at arbejde med figuren - stretch!

34
Hos byCRM sætter vi en stor ære i, at opfylde kundens ønsker hvad angår både stil og pasform. Derfor producere vi vores modeller i materialer, som på den ene eller den anden måde gør noget godt for figuren og samtidig er konfortabelt at have på.. Blandt vores materialer benytter vi os af det skønne skønne tüll stretch, som giver os mulighed for at arbejde med stoffet. Tüll-stretch er et stof udgjort af viscose og elastan, der derfor tillader os at udvide stoffet. Så hvad enten det er hofter der skal fremhæves, eller en topmave der skal skjules, har vi potentialet til at udleve kundens ønske om pasformen. Ligeledes er det et behageligt stof at bære, da det bevæger sig med kroppen og ikke trækker sig sammen før det bliver vasket.

Vaskeanvisning og behandling af tüll - materialet:
Tüll-stretch kjoler, toppe og nederdele vaskes på 30 grader i maskinen, gerne i en vaske pose (eller et pude betræk) så materialet ikke trækkes skævt, hvis det skulle hænge fast i noget af det andet tøj i tromlen. Materialet kan selvfølgelig også vaskes i hånden.
Hvis tüllen skulle krølle lidt, er det meget nemt at have med at gøre, hvilket også gør det nemt at rejse med! Damp får tüllen til at rette sig helt ud - det kan evt hænges ud i badeværelset, mens du bader og få dampen derfra eller du kan anvende et damp strygejern og "puffe" lidt damp på toppen eller kjolen. Strygejernet må endelig ikke ramme tüllen, da der er elastan i matrialet og det derfor ødelægger materialet. En anden mulighed er at anvende en vandforstøver, idet vandet får matrialet til at trække sig sammen og rette sig ud. Tüll-stretchen er et meget let materiale, som tørrer ret hurtigt.

Billed 1) For at fremhæve eller skjule det ønskede, skal vi ind og arbejde med stoffet. Saml derfor stoffet med den ene hånd og brug derefter den anden til at udvide med, som vist på billede 1.

Billed 2)Træk derefter ud i stoffet, men den ene hånd, som vist på billede 2. Gentag indtil den ønskede størrelse er nået, og lad derefter draperingerne  falde blødt.
Billed 3)Herefter kan vi arbejde videre med tüllstretchen, ved at lave en knude i den ene side. Dette gør du ved først at trække ud i stoffet, som vist på billedet nedenfor.


Billed 4) Derefter samler du med den anden hånd stoffet og bevæger denne helt ind til kroppen, som ses på billede 4.
Billed 5) Til slut kører du stoffet rundt om 2 fingre og binder en knude, som det vises på billede 5.
 
Billed 6)Det færdige resultet vil komme til at se ud som på billede 6, og vil give et smukt look og et unikt spil i stoffet. Dette er en blandt mange måder, kjolerne kan styles på.. Dette er blot for at illustrere, hvordan man arbejder med tüllen.  Det er vigtigt at tüllen, aldrig strækkes helt ud, da den ikke vil gøre noget godt for nogen. Man får de flotte bløde kurver frem ved at trække lidt ud og slippe tüllen igen omkring mave og talje. Så får man de lidt tilfældige draperinger frem i kjolen/blusen. Over bagdelen kan man, som vist på billed 1 & 2, trække stoffet til den ønskede størrelse, så det får et flot fald. Tüllen trækker sig sammen igen når det bliver vasket.

Etiketter:

35 36 37 38