02 03 byCRM: Vi elsker bælter! 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Vi elsker bælter!

34
Vi elsker de lækre bløde læderbælter hos byCRM –  og vi har selvfølgelig et bredt udvalg. Vi finder hele tiden nye alternative stylingsmetoder, til både hverdag og fest. En perfekt løsning er at, gøre brug af et blødt læderbælte og lade det falde til på hoften, hvilket er med til at de syner mindre. Samtidig har det en unik måde at binde talje og hofte sammen på.  Du kan enten lade spidsen gå lige ud til det elegante look, eller du kan lade spidsen gå skråt ned og give det et mere råt udseende. Er du mere til at fremhæve taljen så vælg i stedet et elastikbælte (se også artiklen ”Frisk dit hverdags look op med et elastikbælte”).
Du kan også tage stylingen videre til næste trin. Tag bæltet på som normalt, spænd det og drej det så en halv omgang rundt så det sidder, som et skærf i stedet for et bælte. Du placerer altså spændet på ryggen og har et smukt og elegant læderskærf fortil.

En styling som denne, er muligt hvis bælterne er i blød skind, da de dermed ligger sig ind til kroppen, hvorimod at hvis de er i kraftig hårdt skind, vil de ikke kunne arbejde sig på plads.
God fornøjelse.

Etiketter:

35 36 37 38