02 03 byCRM: De 3 B'er - byCRM basic buks! 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

De 3 B'er - byCRM basic buks!

34
I et hvert tøj skab hører basic varer sig til! Basic varen kan været løsningen på tøjkrisen - altid et sikkert hit, både til hverdag og fest.
Derfor er der en ting vi sætter stor fokus på i byCRM, nemlig vores basic bukser. Disse er fremstillet i et lækkert stretch materiale og produceres i to forskellige modeller, så de passer til hver sin figur. Derfor deler vi dem nu med jer!

Den ene model gør en stor hjælp for dem, som lider af den gode gammeldags ”riddebukse” facon. Altså at man har lidt ekstra på ydersiden af lårene.. De er brede i benene og sidder derfor kun til fra navlen og ned til begyndelsen af låret, og slipper derefter med et flot fald. Disse er høj taljet men uden fast linning og laver derfor ikke de irriterende buksehåndtag. Buksen er med lynlås i siden og befrier dermed en fra noget der trykker og strammer på maven. Denne buks kan tilføje lidt længde til benene hvis man tilsætter en høj hæl. Skøn til både lange og korte toppe.Den anden model er til dem, som enten intet har at skjule, lidt for meget på inderlårene, er bred om bagdelen eller lettere kraftige ben. De sidder til på baller og indersiden af lår, men slipper flot lige midt på låret, så man syner smallere og strammer lidt op. Tilsæt en lille hæl, og de giver ligeledes benene mere længde. Buksen her er uden fast linning men har en strækbar bred linning med knapper, som sidder det helt rigtige sted og ikke medvirker til de irriterende buksehåndtag. Denne model er med lige ben og god til flade sko. Elegant til skjorter og tunikaer.Begge bukser laves i både sort og dådyr og til begge bukser findes der matchende blazer jakke uden foer og med mange skønne funktioner.

Etiketter:

35 36 37 38