02 03 byCRM: Konfirmationskjoler med stil! 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Konfirmationskjoler med stil!

34
Hvem husker ikke sin første rigtige store dag? Konfirmationen – dagen hvor man skulle ha fint tøj på og være midtpunkt!
Sådan er det også i dag og derfor vil vi i år, som noget nyt, prøve at klæde de skønne teenages piger på til dagen! Hos os handler det ikke om prinsesser, mini brud, marengs toppe & glimmer og glamour, men derimod ungdom, niceness og komfort. Kjolerne er behagelige at have på, simple og helt enkelte så man kan style dem på sin egen personlige måde. Især tillader de at sætte enten All Stars eller ballerina til dem.


Gør det råt eller piget – det er kun din fantasi der sætter grænser.Herefter finder du en flot accessorie, i form af et flot bælte, blomst, broche, halskæde eller øreringe. Det er dog vigtigt at man ikke tager det hele på, da det let kan blive for rodet.


Metoden er at bygge det enkelt op. Find en enkelt kjole der enten er helt ren i materialet, find en ensfarvet kjole, som har en prægning i materialet eller en flot blonde kjole. Du kan også vælge en satin eller silke kjole i print, men for at du ikke bevæger dig for langt væk fra konfirmations temaet, ville jeg nok vælge en bundfarve i off white eller gylden med et print i pastel/gylden. Der kan godt være en kant af sort i printet for at fremhæve de andre farver, men ellers skal printet hovedsagelig være i lyse farver.


Vælger du nogle store øreringe så drop kæden, men du kan evt. tage et tyndt bælte på. Hvis du synes det hele er blevet lidt for creme, hvid og du mangler en kant til outfittet, kan du evt. sætte et smalt sort blonde bånd eller læder bånd i taljen for at give en kontrast. Det kan være rigtig flot, hvis man sætter håret op og styler med en silke blomst eller en facinator lavet i fjer.Rigtig god fornøjelse!
 Kjolerne på billedet er kun et lille udpluk af hvad du finder hos byCRM!

Etiketter:

35 36 37 38