02 03 byCRM: Blue - The New Black 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Blue - The New Black

34
Blue - The New Black
Foråret er for alvor over os og vi trænger til at komme ud af vinterhiet og væk fra alt det mørke og tykke tøj. Selvom vi i byCRM elsker klassikere som den lille sorte, har vi dette forår lavet to flotte kjoler der fås i sort, men også en flot klar navy blue. Den har en anden lethed over sig men er stadig elegant.

- Forårets ’lille sorte’.
På billedet til højre ses en af vores nye blå kjoler. Den er med sin krave og manchetter inspireret af skjortekjolen men har i kraft af stoffet elegance og fokus på kroppen. Ved hjælp af lægene i taljens venstre side falder kjolen smukt for til med draperinger, der giver os lov til at trække vejret og slappe af. Metalspændet bryder kjolen og sætter ekstra fokus på taljen.


Den anden model vi har lavet i Navy blue, er en multifunktionel kjole. Den kan vendes og bruges med den front man ønsker, som vist på billederne ovenfor. Man kan vende den med v-hals og snørehullerne fortil, som gør kjolen mere casual. kjolen er også meget flatterende hvis man vender den runde/ovale udskæring fortil, hvilke gøre kjolen mere enkel og elegant. Derved vil draperingerne sidde som en smuk detalje bag til.

Etiketter:

35 36 37 38