02 03 byCRM: Trylle - Slanke top 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Trylle - Slanke top

34
Hos byCRM er vi vilde med materialer, som gør en forskel for figuren. Vi har tidliger her på bloggen lavet en artikel om tüll stretch. Dette fantastiske materiale gør det muligt, at arbejde med stoffet og derigennem få fremhævet den enkeltes potientiale og lade det slappe af over områder man er knap så glad for. Dette gøres ved at bruge stretchen til enten at drapere med eller simpelthen ved at gøre materialet større omkring dette område. Fremgangs måden er, at trække materialet til den ønskede størrelse og det trækker sig igen ved vask!
I toppen som er vist her,  giver tüllstretchen os mulighed for at bære toppen på flere måder og derved skabe forskellige udtryk.

Blusens model har en bådudskæring, der som
udgangspunkt kan bæres udover skulderen. Det er vigtigt at blusen ikke strækkes glat ud, men at der der trækkes ud i materialet, så tüllen draperer hen over kroppen som vist på billedet.(læs evt artikel om Tüll stretch her på bloggen)


For at få den asymetriske model, trækker man den ene
arm op igennem halshullet og lægger ærmet ind på indersiden af blusen langs bh lukningen. Da materialet er så tyndt og let kan man hverken se eller mærke ærmet. Hvis man ikke kan lide ærmer, kan vi fjerne ærmerne og denne styling er ligeså flot uden ærmer. Denne styling skaber muligheden for at lave nogle smukke draperinger på skrå.

En tredje måde, denne model kan styles på, er at lave den om til en halterneck. Her trækker man begge arme op igennem halshullet så den minder om en corsage. Nu hænger ærmerne ned, dem trækker man igennem ærmegabet om på indersiden og trækker dem sammen omkring halsen, og binder dem i nakken.

En flot detalje, som du kan lave i alle de her nævnte stylinger, er at du kan strække ud i tüllen og binde en knude, som vist på billedet. Hermed opstår der automatisk smukke draperinger ud fra knuden.

Toppen fåes i sort og rød.

Etiketter:

35 36 37 38