02 03 byCRM: Brug dit tøj til vægttab - byCRM 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Brug dit tøj til vægttab - byCRM

34

Sådan bliver du slank uden at gå på kur

Moden ændrer sig hele tiden! Den ene sæson skal vi vise ben og numse, den næste skal kroppen gemmes væk i oversize babydoll kjoler - uden respekt for for din krop! 

I tråd med byCRM´s designs og principper, sætter vi en stor ære i, at opfylde kundens ønsker hvad angår både stil og pasform. Derfor producerer vi vores modeller i materialer, som på den ene eller den anden måde gør noget godt for figuren og samtidig er konfortabelt at have på.

Blandt vores materialer benytter vi os af det skønne tüll-stretch, som giver os mulighed for at arbejde med stoffet. Tüll-stretch er et stof udgjort af viscose og elastan, der tillader os at udvide stoffet. Ligeledes er det et behageligt stof at bære, da det tilpasser sig kroppens figur og ikke trækker sig sammen, før det bliver vasket.Her vises to eksempel. Det skrå lag i toppen, som går fra under brystet i den ene side, til hofte i den anden side, binder smukt talje og hofte sammen. Så hvad enten det er hofter der skal fremhæves, eller en topmave der skal skjules, har vi potentialet til at opfylde kundens ønske om pasform.
Det vigtigste er at klæde sig med respekt for sin figur, og dette kan stretch-materialer hjælpe dig med, om du så har lidt for meget eller lidt for lidt! Sretchen kan, pga. sin fleksible natur, fremhæve dine gode sider og skjule det, som du måske er mindre glad for.Hvilket denne kjole gør på en let og enkel måde.

Klæd dig i farver som passer til din hudtone, og klæd dig så du bedst muligt fremhæver din skønne figur. Og husk, at du ikke behøver at være modelslank for at være smuk og lækker. Elsk din krop uanset dens størrelse.

www.byCRM.dk

Etiketter: ,

35 36 37 38