02 03 byCRM: Efteråret er over os & byCRM byder på - COLOR TIME... 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Efteråret er over os & byCRM byder på - COLOR TIME...

34
byCRM´s  multifunktionelle modeller, som kan styles op og ned, lokker i denne sæson med farvestrålende stoffer og materialer, som dækker over bordeaux og grøn samt de gyldne nuancer, som bla. safran. Disse skønne materialer, tager form i en kollektion, som indeholder feminine og elegante modeller, med et twist af coolness, med bl.a. slåom kjoler, draperede toppe og nederdele. Disse modeller er skønne med tætte lange strømper og en lækker vamset strik, men kan ligeledes ved den rette kombination anvendes til at forlænge sommeren!

Efteråret og vinteren byder også på print til den stilfulde Qvinde. Smukke print i sort og hvid, mørkerød med kontrast af sort og den mere afdæmpede i udtværet slange print i grå,dådyr,sand og sort.

At vi er vilde med læg og naturlige draperinger, er der vel ingen der er i tvivl om! Derfor har vi i denne omgang - arbejdet videre på en af vores basis modeller og har ikke kun ladet draperingerne lægge sig blødt over maven, men har ligeledes tilført disse draperinger på bagstykket. Dette bevirker at talje og hofte bliver bundet flot sammen og at man dermed viser figur, samtidig med man kan trække vejret og slappe af! Dette er noget af det vigtigste bag vores styles, at man føler sig lækker og godt tilpas!

byCRM kommer igen i år med enkel strik med stærke detaljer, hvor især de to helt fantastiske multifunktionelle strik kjoler skal fremhæves. Kjolerne kommer i grå, grøn, sort, petrol, bordeaux, safran, rust og choko.

Sidst men ikke mindst.. Vores klassiske basis styls med både buks, jakke & kjole, der er super som workwear, findes i 3 farver og er god at mikse med vores bud på sæsonens mange farvede accessories.

Etiketter:

35 36 37 38