02 03 byCRM: Slå om kjolens muligheder - byCRM style. 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Slå om kjolens muligheder - byCRM style.

34

Slå om kjolens mange muligheder giver dig flere måder at anvende den samme kjole på, hvilket vi her vil vise med vores Robe Diane, der er fremstillet i et fantastisk stretch materiale, som gør det muligt at style den på 3 forskellige måder og herved også selv bestemme længden. Den kan gå til under knæet og ligeledes hvis ønsket gå til midt på låret. Kjolen er lavet med et 3/4 ærme, hvor der i manchetten er en lille slids. Kjolen kommer i tre størrelser samt tre farver og et print : bordeaux, grøn, rust og et print i grå, brun og sand.
Kjolen kan både bruges med og uden strømper, hvorfor det netop er velegnet, at man selv kan justere længden. Kjolen kan bæres med støvler, en stilet og endda en klipklap. Kjolen kan ligeledes gøres mere hverdagsagtig ved at sætte en rullekrave, chemise top eller et tørklæde til. Sidst men ikke mindst kan kjolen anvendes, som jakke og det er også rigtig flot at sætte et bælte til i taljen.  

1. styling) Du tager fat i begge forstykker og snor dem en gang om hinanden, herefter tager du båndene hver sin vej rundt om ryggen og binder en knude fortil ved maven og lader så båndene falde ned. (Dette er f.eks. vist på billedet med den bordeaux kjole)


2. styling) Her bruges kjolen som en almindelig slå om kjole. Båndet tages igennem hullet i den ene side, hvorefter det vikles rundt om livet og bindes i siden fortil/bagtil eller hvor man nu ønsker sin knude. På denne måde bliver kjolen lang.

3. styling) Denne gang tages båndet igen gennem hullet i siden, men nu trækkes denne side godt op så stykket går over barmen, herefter trækkes båndet fra den samme side rundt om ryggen. Herefter bindes det sammen med den anden side fortil i form af en knude eller en lykke som vist på billedet med den grønne kjole. Når det bindes sammen, skal det bindes godt ind i materialet fra den anden side, så det går længere ind i materialet end båndet. Herved fremkommer der nogle flotte draperinger over maven.


                       Rigtig God Fornøjelse.

www.byCRM.dk

www.byCRMwebshop.dk

Etiketter: ,

35 36 37 38