02 03 byCRM: Skjorter til hverdag & fest. 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Skjorter til hverdag & fest.

34

   
Skjorter findes i mange forskellige styles både med og uden krave og manchetter.

byCRM Skjorten er en lækker skjorte med krave og v-hals. Skjorten har ekstra lange ærmer med bred manchet for enden. I både manchetten og i sidesømmen, er der syet en slids, hvilket giver skjorten en lethed. Indsnittene ligger fra sidesømmen og ind mod brystet, så man kan få lov at slappe af henover maven. Giv også gerne skjorten et fedt udtryk med et bælte om hoften.
Fås i farverne: sort, hvid og olivengrøn.

En anden af vores skjorter er med krøs og fås i sort, hvid og dådyrfarvet. Det er en skøn enkelt skjorte, med nogle flotte detaljer såsom krøs rundt langs kraven og et blødt empier snit, som giver skjorten et lidt anderledes tvist, end de mere traditionelle skjorter. Det bløde empier snit, der dannes af skæringen under brystet, medfører at materialet lægger sig til kroppen, men samtidig slipper stoffet omkring mave og hofte. Dette giver en flot kurvet facon og gør det muligt, at trække vejret og slappe af. Skjorten er rå til jeans og super feminin til et jakkesæt, da krøsen vil lægge sig smukt langs jakkens revers.


Sidst men ikke mindst har vi også den super flotte byCRM slå om skjorte. Den findes i hvid og sort og er med krave og manchetter og så er det muligt at style den på 3 forskellige måder.

Styling 1. er ved at føre det ene bånd gennem hullet i siden af skjorten og binde båndene sammen på ryggen, hermed får du en fin markering af taljen.
Styling 2. er ved igen at føre båndet igennem hullet i siden, men nu bindes båndene sammen i den ene side. Lad båndene hænge løst ned i siden. (se billedet)
Styling 3. er ved endnu engang at føre båndet igennem hullet i siden, men så brede båndet ud og føre det rundt om livet og derefter binde det i den side man nu ønsker.


        www.bycrm.dk                       

Etiketter: ,

35 36 37 38