02 03 byCRM: Konfirmationskjoler med stil 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Konfirmationskjoler med stil

34
Den helt rigtige konfirmationskjole skal findes, til den store dag, så konfirmanden rigtig kan stråle!                

"Hos byCRM handler det ikke om prinsesser, mini brud, marengs toppe, glimmer og glamour, men derimod ungdom, niceness og komfort." 


Vælger man en konfirmationskjole med ærmer, behøver man nødvendigvis ikke en bolero/sjælevarmer.Tip:
Ønsker man, at give konfirmations kjolen et mere råt udtryk, kan man vælge, at klippe syningerne af, så du får en mere rå kant. I vores blondekjoler, løber blonden nemlig ingen steder.

Blondekjolen i knækket hvid med hellange ærmer kan købes HER eller i butikken byCRM, Volden 10-12, Latinerkvarteret, 8000 Århus C.

Tilbehør:
Vær opmærksom på, at vælger man en kjole med blonde eller mønster, bør man forsøge, at udgå, at dette gentager sig i tilbehøret, da det hurtigt kan synes voldsomt. Modsat vælger du en helt enkel kjole, kan tilbehøret sagtens bære en blonde, en farve eller et mønster.


Anvendelse efterfølgende:
Efterfølgende kan Konfirmationskjolerne bruges som sommerkjole, evt. med en cowboyjakke, et let farverigt tørklæde eller med et par sneakers.
Kjolen kan også bruges til efterår/vinter, hvor man tilføjer nogle kraftigere og mørkere elementer, for at gøre looket mere råt. Dette gøres ved mikset mellem det feminine og de mere grove materialer evt. en læderjakke, en tyk og farverig strømpe, et par lange støvler eller en kraftig strik.


Læs også disse indlæg om konfirmationskjoler her på bloggen:

 Konfirmationskjoler med stil & styling  og  Konfirmationskjoler med Stil Vol 2.Vi har i butikken et godt udvalg af konfirmationskjoler og tilbehør, med fede detaljer og personlighed.www.byCRM.dk


Etiketter: , ,

35 36 37 38