02 03 byCRM: Smukke draperede kjoler - byCRM SS15 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Smukke draperede kjoler - byCRM SS15

34

 Kjole i peach-print: her / Guldarmbånd i 14 karat: her
 Kjole i leo-print: her / Sølvarmbånd: her

Kjole i blomstrede print: her 
Hos byCRM har vi fokus på kvalitet og detaljer, som komplimenterer kvindens facon og form på bedste vis. Derfor har vi designet denne smukke kjole, som har et friskt og let udtryk med sin knæ-længde og korte ærmer. Kjolen er lavet i en skøn metervare, med elegante draperinger der snor sig fra venstre side, og får kjolen til at slutte sig elegant om kroppen, uden at syne stram eller afslørende.

For at lade kjolen komplimentere kvinde kroppen yderligere, er udskæringen lavet som en cross over V-udskæring, der giver et feminint og elegant look, samtidig med den får din hals til at syne lang og slank. Halsudskæring er samtidigt lavet sådan, at du har mulighed for at ændre den fra dyb V til en højere halsudskæring, alt efter lejlighed og humør. Et ekstra plus er, at kjolen er vendbar. Det er derfor muligt at få draperingerne bagpå, hvis man ønsker et helt glat look foran. Dette kan lade sig gøre, da kjolen er lavet med dobbelt fór, der passer på kroppen og slipper den, en smule, så du ikke skal bekymre dig om mave eller hofter.

 Kjolen er til dig, der ønsker en smuk facon i en kjole der kan bruges både til hverdag og til fest, alt efter hvilke tilbehør du vælger at sætte til. Vores draperede kjole gør sig enormt flot, med et tyndt sjal, til at komme over arme og skuldre. Tilsæt din favorit stilet, for et festligt look, eller en flad sko, når den bruges til hverdag. Tilbehør i samme tone og nuance som kjolen, giver dig et stilrigtigt look, og tilsætter du din favorit gloss eller neglelak er du klar til at gå sommeren i møde.  

Kom ind i butikken og lad dig inspirere af vores nye forårs og sommer kollektion eller besøg os, på vores webshop: www.bycrm.dk

Etiketter: ,

35 36 37 38