02 03 byCRM: Halterneck top - Hele året rundt 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Halterneck top - Hele året rundt

34
Af og til kommer man til at låse sig fast i den sæson man bruger sit tøj. Det er der slet ikke nogen grund til. Meget tøj kan bruges hele året rundt, det eneste du skal gøre, er at bruge det på en anden måde.Tager du f.eks en af vores halterneck toppe i en dejlig viskose stretch, som er fantastisk både til festlige begivenheder med nederdel og til hverdag med jeans, er der flere måder at bruge den på. Du bruger den præcis som den er, med bare arme mens varmen stadig er her.

Når kulden kommer, er den grundet de justerbare draperinger også rigtig god med en skjorte, rullekrave eller en basis bluse under, som vist på billedet nedenfor. Den kan ligeledes anvendes med en cardigan, blazer jakke eller sjælevarmer over, for at nedtone den og gøre den mindre bar.


I de nederste 10 cm af toppen, er der ikke lagt faste draperinger ind, så man herved selv kan bestemme længden af toppen, afhængig af hvad den skal bruges til. Man kan imidlertid også drapere den op, som vist på alle 3 billeder, så den draperer hele vejen. I det hele taget en meget anvendelig bluse, hele året rundt.

Den kan købes fysisk i butikken og på vores webshop lige HER.

www.bycrm.dk

Etiketter: ,

35 36 37 38