02 03 byCRM: Sommerens mange fester og arrangementer 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Sommerens mange fester og arrangementer

34
Her er lidt gode ideer til hvordan du bliver ekviperet til årstidens mange arrangementer og har mulighed for at anvende det efterfølgende i din hverdagsgarderobe.Denne skønne kjole er velegnet at bruge til en konfirmationsfest, bryllup eller til den kommende havefest. Det er tilbehøret som ændrer finhedsgraden. Udover at kjolen er vendbar, så det er muligt at vælge mellem en dyb eller en høj udskæring, er det ligeledes muligt at ændre kjolen ved brug af forskellige accessories. Hvis man evt. anvender et par farverige sko, en flot hat med stor skygge eller et stort let tørklæde i en stærk grøn, gul eller orange farve, vil kjolen fremstå elegant.


    Gul silkebluse                             Blomstret top                             Gul crepe kappebluse

Hvis man ikke er til kjoler vil det ligeledes være muligt at få et festligt look i en top eller bluse som man senere kan anvende til et par jeans eller shorts,for at få et hverdagslook.


        Missoni kjole                         Maritimkjole                               Blomstret kjole
Det er ufatteligt hvad en hat eller en fjer-broche/fascinator i håret kan gøre ved et sæt, så det fremstår mere elegant. Ligeledes kan et tørklæde, en bolero eller som her en hvid blazerjakke nemt give sættet et ekstra touch og elegance.

Rigtig god fornøjelse

byCRM.dk

Etiketter: , ,

35 36 37 38