02 03 byCRM: byCRM SS15 - De lækreste blonder til hverdag og til fest 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

byCRM SS15 - De lækreste blonder til hverdag og til fest

34

Gallakjole i blonde
Vores selskabskjole i blonde med lange ærmer, bliver et hit for dig der ønsker et elegant og feminint look i en kjole der viser din krop frem på bedst mulige vis. Vi har lavet kjolen vendbar, så du kan skifte udskæring alt efter om du er til en bådudskæring eller en lige halsudskæring. Både blonde og fór er lavet tone-i-tone for at opnå et elegant og rent look. Ærmerne er helt lange, men ønsker du et kortere ærme, eller et ærme med en mere rå kant, har vi lavet blonden i en kvalitet, der gør at du kan klippe blonden, uden at den vil løbe.

Vi har lavet kjolen i farverne sort, petrol, dyb blå, okker, ecru og beige i str. XS - L.


Kort blondekjole
Vores korte blondekjole kan bruges til hverdag med et par leggings, en fed støvle og en lækker cardigan. Til fest kan blondekjolen nemt styles med et par høje hæle og din favorit læbestift.Vi har lavet kjolen vendbar, så du kan skifte udskæring alt efter om du er til en bådudskæring eller en lige halsudskæring. Både blonde og fór er lavet tone-i-tone for at opnå et elegant udtryk og har enkle trekvart ærmer i blonde.

Vi har lavet kjolen i farverne sort, petrol og dyb blå i str XS - L

Kjolerne forventes i vores butik slut Februar/start Marts.

 www.byCRM.dk

Etiketter: ,

35 36 37 38